Om Seglarskolan

Var, för vem och på vilka villkor

                                                 Aphrodite 25 XL


Kursledaren Johan Christensson har lång erfarenhet av både segling och pedagogik. Han är normalt verksam som sångare och sångpedagog. 

Kurserna äger rum på en Aphrodite 25 XL, en snabb och lätt båt att segla. Vi utgår ifrån Fiskarfjärdens båtklubb i Skärholmen och seglar normalt på Mälaren i närheten av hamnen. De rena segelkurserna lämpar sig för vuxna och ungdomar men sämre för barn. 

Du anmäler dig via mail. Uppge vilken kurs, kursdatum och tidpunkt. När du fått svar och betalt anmälningsavgift enligt instruktion (30% av kursavgiften) blir kursplatsen bekräftad. Slutfaktura betalas i samband med kurs. 

Om kursen p.g.a väderförhållanden, sjukdom eller för få anmälda måste ställas in så hittar vi alternativa datum. Lätt till måttligt regn är dock ingen orsak att ställa in - ta med regnkläder! Anmälningsavgift gäller för kursen du märkt betalningen med och återbetalas i regel ej. Bekräftad plats kan ombokas endast p.g.a. sjukdom. 

Flytväst är obligatoriskt! Det finns att låna men ta gärna med din egen. Om du är helt oerfaren att överhuvudtaget handha en båt så meddela det vid anmälan. Kursen sker på egen risk - eventuell försäkring får du stå för själv.

Det finns begränsade parkeringsmöjligheter nere vid hamnen men gott om platser längre upp i backen före Skärholmen gård. Från Skärholmens T-bana ner till hamnen är det drygt 20 min. promenad.  

Såklart kan du ringa eller maila om du har frågor!

         Varmt välkommen!                                                 Johan Christensson